Komisija za takmičenje FSCG u sastavu: Mićunović Božidar-predsjednik, Mandić Branislav-član i Medin Spasoje-član, na sjednici održanoj 06.12.2010. godine, na osnovu člana 50 stav 1 i 3 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima, donijela je   

ODLUKU

1. Utakmica 19. kola Kadetske fudbalske lige Crne Gore FK „Rudar“-FK „Mladost“ registruje se službenim rezultatom 3:0 Pff u korist FK „Rudar“.
2. Kompletan predmet u dalju nadležnost predajemo Disciplinskoj komisiji FSCG.

Obrazloženje

Komisiji za takmičenje FSCG dostavljen je zapisnik sa utakmice 19. kola Kadetske fudbalske lige Crne Gore FK „Rudar“-FK „Mladost“ koja je trebala da se odigra dana 03.12.2010. godine, a koja nije odigrana zbog nedolaska FK „Mladost“ na zakazanu utakmicu.

Nekoliko sati prije početka zakazane utakmice sekretar FK „Mladost“ g-din Miodrag Vukićević telefonskim putem obavijestilo je Komisiju za takmičenje FSCG da na zakazanu utakmicu 19. kola Kadetske fudbalske lige Crne Gore neće doći zato što se njihova ekipa vratila sa puta pošto je saobraćaj na relaciji Podgorica-Bioče-Kolašin obustavljen pa nijesu mogli doći do mjesta odigravanja utakmice.

Kod MUP-a Crne Gore Područna jediica Podgorica provjerili smo tačnost gore navedenih podataka i dobili obavještenje br. 17-02-051/10-30999/1 od 06.12.2010 godine u kojem nas obavještavaju da se saobraćaj navedenog datuma na relaciji Podgorica-Kolašin odvijao naizmjenično sa vremenskim prekidom u trajanju od 15 minuta.

Iz naprijed navedenog vidi se da navodi  FK „Mladost“ nijesu tačni, pa smo odlučili kao u izreci ove Odluke.


Pravna pouka: Nezadovoljna strana ima pravo žalbe preko ovog organa drugostepenom organu za žalbe FSCG u roku od 8 (osam) dana od dana dobijanja Odluke uz propisanu taksu.


Komisija za takmičenje FSCG
Predsjednik,
Božidar Mićunović