Odigrana tri meča 17. kola Meridianbet 1.CFL…

Fudbaleri Budućnosti vratili su se na lidersku poziciju nakon pobjede nad Mornarom (4:3) i remija Sutjeske Meridianbet i Dečića (1:1).

Tuzani su u Nikšiću vodili pogotkom Draška Božovića iz jedanaesterca u 44. minutu, da bi dvadesetak minuta kasnije Marko Matanović postavio konačan rezultat.

Mnogo više uzbuđenja viđeno je na Gradskom stadionu u Podgorici. Četiri gola viđena su u prvom poluvremenu – Stefano Almeida doveo je Budućnost u vođstvo poslije četiri minuta igre, na što je Mornar uzvratio golovima Ermina Seratlića u 14. i Balše Dubljevića u 24. minutu. Ubrzo je izjednačio Vasilije Adžić i to je bio uvod u zanimljivo drugo poluvrijeme. Marko Mrvaljević je pogađao u 52. i 64. minutu, dok je na drugoj strani mrežu tresao Kris Ondong u 68. minutu.

OFK Mladost Lob.bet je na gostovanju Arsenalu (0:2) prekinuo niz bez pobjede. Tri boda ekipi iz Podgorice donijeli su Abdulsamed Abdulahi i Aleksa Maraš.

Zbog snijegom pokrivenih terena danas nijesu igrali Jezero i Rudar, koji će se sjutra od 13:30 časova sastati na Trening kampu FSCG i Jedinstvo Franca – Petrovac. Termin tog meča biće naknadno objavljen,

Rezultati

Sutjeska Meridianbet Dečić 1:1
Matanović 63' - Božović (p) 44'

Budućnost Mornar 4:3
Almeida 4', Adžić 28', Mrvaljević 52', 64' - Seratlić 14', Dubljević 24', Ondong 68'

Arsenal Mladost Lob.bet 0:2
Abdulahi 30', Maraš 58'

Jezero - Rudar odloženo za ponedjeljak u 13.30

Jedinstvo Franca – Petrovac odloženo