Komisija za takmičenje FSCG u sastavu: Mićunović Božidar-predsjednik , Mandić Branislav-član i Medin Spasoje-član, na sjednici održanoj 06.12.2010. godine, na osnovu člana 50 stav 1 i 3 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima, donijela je   

ODLUKU

Utakmica 7. kola Trofej FSCG – Ženski fudbal; ŽFK „Berane“ - ŽFK „Pristan“ registruje se službenim rezultatom 3:0 Pff u korist ŽFK „Pristan“.

Obrazloženje

Komisiji za takmičenje FSCG dostavljen je zapisnik sa utakmice 7. kola ŽFK „Berane“ – ŽFK „Pristan“ koja je trebala da se odigra dana 04.12.2010. godine, a koja nije odigrana zbog nedolaska ŽFK „Berane“ na zakazanu utakmicu.

Nekoliko sati prije početka zakazane utakmice ŽFK „Berane“ telefonskim putem obavijestilo je Predsjednika Komisije za takmičenje da na zakazanu utakmicu 7. kola neće doći a kao razlog naveli su da ne mogu sakupiti potreban broj igračica, zbog čega nijesu mogli ni doći.

Iz naprijed navedenog jasno je da je nedolazak na zakazanu utakmicu ŽFK „Berane“ neopravdan, pa smo odlučili kao u izreci ove Odluke.

Pravna pouka: Nezadovoljna strana ima pravo žalbe preko ovog organa drugostepenom organu za žalbe FSCG u roku od 8 (osam) dana od dana dobijanja Odluke uz propisanu taksu.


Komisija za takmičenje FSCG
Predsjednik,
Božidar Mićunović