Sudijska komisija FSCG analizirala je suđenje na utakmicama 16. kola T-Com 1.CFL i 16. kola Druge lige Crne Gore, kao i na tri odigrane utakmice četvrtfinala Kupa Crne Gore.



Komisija je zaključila da je suđenje na utakmicama 16. kola T-Com 1. CFL i na tri utakmice četvrfinala Kupa Crne Gore bilo uspješno.

Komisija je konstatovala propuste na tri utakmice Druge lige.

Bratstvo – Kom
Suđenje sudije Milosava Dragovića ocijenjeno je kao „suđenje sa propustima“, zbog nekoliko učinjenih grešaka tokom utakmice.

Jedinstvo – Bokelj
Komisija za suđenje ocijenila je suđenje sudije Miraša Cerovića kao „razočaravajuće“. Sudija je trebao da u 14. i 56. minutu isključi domaće fudbalere koji su laktovima udarili protivničke igrače u predjelu lica.

Jezero – Zabjelo
Sudija Radoje Pajović nije svirao kazneni udarac za gostujuću ekipu u 5. minutu, zbog prekršaja u kaznenom prostoru jednog od odbrambenih igrača domaćih nad napadečem gostiju.  Sudija je propustio da u 7. minutu isključi domećeg igrača sa brojem sedam, zbog udaranja rukom protivničkog igrača u predjelu glave dok se lopta nalazila na drugoj polovini terena. Zbog navedenih propusta, Komisija je ocijenila Pajovićev učinak kao „razočaravajući“.