Komisija za takmičenje Fudbalskog saveza Crne Gore nakon odigranih mečeva 16. kola Prve T-com Crnogorske fudbalske lige kao i odgledanih video snimaka sa utakmica, donijela je odluku o suspenziji terena FK „Mogren“ u Budvi, FK „Mornar“ i FK „Bar“ u Baru, FK „Petrovac“ u Petrovcu i FK „Lovćen“ na Cetinju za odigravanje prvenstvenih i Kup utakmica.

Upozorava se FK „Zeta“ iz Golubovaca da će ukoliko se poslije utakmice 17. kola FK „Zeta“ -FK „Mogren“ pokaže da i na njihovom  terenu ne postoje uslovi za odigravanje utakmica isti biti takođe suspendovan.

Klubovi su dužni da obezbijede adekvatne zamjene u čemu će im Fudbalski savez pružiti svesrdnu pomoć.

Na osnovu člana 50 stav 1 i 3 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima, donijela je odluku o registraciji utakmice 6. kola Trofej FSCG – Ženski fudbal ŽFK „Ekonomist“ – ŽFK „Berane“službenim rezultatom 3:0 Pff u korist ŽFK „Ekonomist“.

Komisiji za takmičenje FSCG dostavljen je zapisnik sa utakmice 6. kola ŽFK „Ekonomist“ – ŽFK „Berane“ koja je trebala da se odigra dana 27.10.2010. godine a koja nije odigrana, zbog nedolaska ŽFK „Berane“ na zakazanu utakmicu.

Nekoliko sati prije početka zakazane utakmice ŽFK „Berane“ telefonskim putem obavijestilo je Predsjednika Komisije za takmičenje da na zakazanu utakmicu 6. kola neće doći a kao razlog naveli su loše vremenske prilike zbog kojih nijesu htjeli da izlažu svoje igračice  riziku od težih nazeba i prehlada.

Iz naprijed navedenog jasno je da je nedolazak na zakazanu utakmicu ŽFK „Berane“ neopravdan, pa smo odlučili kao u izreci ove Odluke.