Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore obavještava da su primljene dvije grupe na školovanje III generacije za dobijanje UEFA ,,C“ licence.

Postavljene kriterijume ispunili su i uspješno prošli konkurs kandidati grupe A: Nikola Vešović, Siniša Šegrt, Dragan Radović, Lazar Bošković, Lazar Martinović, Dženan Ramović, Radoje Korać, Nemanja Ćorović, Miodrag Kukuljac, Luka Rakonjac, Aleksandar Krivokapić, Miloš Vukić, Dimitrije Nikčević, Lazar Radulović, Miodrag Koprivica, Balša Radović, Jovan Perović, Saša Stanišljević i Dino Međedović.

Realizacija prvog semestra III generacije za sticanje UEFA ,,C“ licence za kandidate A grupe održaće se od 22.10. do 25.10.2023. godine, u hotelu ,,Palma“ u Tivtu.

Kandidati sami snose troškove boravka u hotelu i dužni su da ponesu sportsku opremu (patike, kopačke), dok će ostatak opreme dobiti po dolasku u hotel.

Takođe, kandidati moraju biti zdravstveno i kondiciono spremni za praktičan rad i moraju imati lap top računar tokom predavanja.

Kandidati su obavezni da izvrše uplatu 50 odsto školarine (100 eura) na žiro račun 530-51468-33 Centar za edukaciju trenera FSCG. Rok za uplatu školarine je 22.10.2023. godine.

Kandidati koji ne izvrše uplatu neće moći prisustvovati seminaru.

Kandidati su obavezi da dođu u nevedeni hotel u Tivtu do 16:00 časova u nedjelju, 22.10.2023. godine.

Sastav grupe i datum održavanja seminara za školovanje III generacije za dobijanje UEFA ,,C“ licence za grupu B  biće blagovremeno objavljen.