Komisija za takmičenje FSCG u sastavu: Mićunović Božidar - predsjednik,  Mandić Branislav i Medin Spasoje - članovi, na sjednici

održanoj 25.11.2010. godine ,na osnovu člana 50 stav 1 i 3 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima, donijela je

ODLUKU

Utakmica 5. kola Trofej FSCG – Ženski fudbal, ŽFK „Berane“ – ŽFK „Durmitor“ registruje se službenim rezultatom 3:0 Pff u korist ŽFK „Berane“.

Obrazloženje

Komisiji za takmičenje FSCG dostavljen je zapisnik sa utakmice 5. kola ŽFK „Berane“ – ŽFK „Durmitor“ koja je trebala da se odigra dana 20.11.2010. godine, a koja nije odigrana zbog nedolaska ŽFK „Durmitor“ na zakazanu utakmicu.

U vrijeme zakazano za početak gore navedene utakmice na terenu se pojavila samo ekipa domaćina ŽFK „Berane“ dok gošće iz Žabljaka nijesu došle. Službena lica su čekala propisano vrijeme, a pošto se ŽFK „Durmitor“ ni tada nije pojavio, odnosno nije došao, glavni sudija je obavijestio kapitena domaćih kao i delegata da se utakmica neće igrati.

Gosti su doputovali u Berane sa 55 minuta zakašnjenja, kada su službena lica i domaće igračice već napustile stadion u Beranama.

Iz naprijed navedenog jasno je da je nedolazak na zakazanu utakmicu ŽFK „Durmitor“ neopravdan, pa smo odlučili kao u izreci ove Odluke.

S obzirom da je ŽFK „Durmitor“ izgubio utakmicu 2. kola sa ŽFK „Sport uno“ - službenim rezultatom 3:0 Pff takođe zbog neopravdanog nedolaska članom 56 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FSCG ŽFK „Durmitor“ je odustao od daljeg takmičenja.

Svi dosadašnji rezultati iz takmičenja za takmičarsku 2010/2011. – jesen koje je postigao ŽFK „Durmitor“ se brišu.

Pravna pouka: Nezadovoljna strana ima pravo žalbe preko ovog organa drugostepenom organu za žalbe FSCG u roku od 8 (osam) dana od dana dobijanja Odluke uz propisanu taksu.

Komisija za takmičenje FSCG
Predsjednik,
Božidar Mićunović