FSCG i kompanija Meridianbet podigli su saradnju na još viši nivo.

Fudbalski savez Crne Gore i kompanija Meridianbet potpisali su danas u Podgorici sponzorski ugovor prema kojem je jedan od lidera na tržištu kladioničarskih usluga postao oficijelni partner FSCG.

Ugovor, koji će trajati do kraja 2024. godine, u Kući fudbala potpisali predsjednik su Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica kompanije Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić.

Nakon potpisivanja ugovora, Savićević je istakao zadovoljstvo proširenjem saradnje koja je počela prošle godine, kada je Meridianbet postao sponzor Prve crnogorske fudbalske lige.

- Izuzetna nam je čast što će Fudbalski savez i ,,hrabri sokoli“ u narednom periodu imati veliku i značajnu podršku kompanije Meridianbet, sa kojom već imamo uspješnu saradnju kroz crnogorsku fudbalsku ligu. Raduje nas što je regionalno i međunardono kredibilna kompanija kakva je Meridianbet prepoznala benefite saradnje sa Fudbalskim savezom koja će od danas, na obostrano zadovoljstvo, biti na još većem nivou. Pred našim ,,sokolima“ je veoma važan period, u kojem treba da pokažu svu svoju snagu, volju i želju za pobjedom. Na naše veliko zadovoljstvo, Meridianbet je prepoznao taj momenat i pridružio se ovom timu. Siguran sam da su Savez i ,,hrabri sokoli“ dobili vrhunskog kolegu i saigrača u Meridianbetu. Godine koje slijede to će i potvrditi, kazao je Savićević.

Izvršna direktorica Meridianbet Crna Gora Jovana Klisić podvukla je značaj saradnje sa FSCG.

- Danas smo izuzetno ponosni što možemo objaviti da je kompanija Meridianbet postala sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore. Potpisivanje ovog ugovora predstavlja veliki korak naprijed za obje strane i otvara vrata za plodonosnu saradnju u budućnosti. Meridianbet kompanija prepoznata je kao lider u oblasti sportskog klađenja i igara na sreću. Vjerujemo da će, nakon uspješne saradnje koju imamo na projektu Prve crnogorske fudbalske lige, upravo sponzorstvo Fudbalskog saveza Crne Gore dodatno ojačati našu poziciju na tržištu. Ova saradnja će nam omogućiti da pružimo podršku crnogorskom fudbalu na svim nivoima, od mlađih kategorija do seniorske reprezentacije. Kao sponzor FSCG, Meridianbet će biti prisutan na svim zvaničnim takmičenjima, uključujući domaće lige i nacionalne timove. Osim toga, obezbijedićemo podršku za razvoj infrastrukture, sportskih objekata i programa za mlade talente. Naš cilj je da pomognemo u razvoju crnogorskog fudbala i da zajedno izgradimo snažan temelj za buduće uspjehe. Vjerujemo da će ovo partnerstvo biti od velike koristi, kako za Meridianbet, tako i za Fudbalski savez Crne Gore.

Radujemo se zajedničkom putovanju ka uspjehu, povećanju popularnosti fudbala u Crnoj Gori i ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Hvala FSCG na povjerenju i prilici da budemo dio ove velike priče, istakla je Klisić.