Futsal reprezentacije Crne Gore i Albanije još jednom su remizirale.

Nakon jučerašnjih 0:0, današnji duel u Nikšiću završen je rezultatom 2:2.

Gosti su poveli u šestom minutu preko Endrita Kace, da bi preokret našoj selekciji donijeli Janko Bulatović i Pavle Vukčević, koji su pogađali u osmom i 32. minutu. Konačan rezultat postavio je Arif Limani dva minuta kasnije.

- Odigrali smo još jednu dobru utakmicu, koja od prve razlikovala samo po tome što smo i mi i oni postigli po dva gola. Meč je bio pun ritma, jakih duela i sa mnogo trčanja. Zadovoljan sam kako smo izgledali u mečevima sa Albanijom, pogotovo na fizičkom planu, iako se zna da je sezona završena prije desetak dana. Zato smo se odlučili da odradimo malo duže pripreme i to se pokazalo ispravnim, kazao je selektor Sveto Ljesar.

 

Crna Gora - Albanija 2:2

 

SC ,,Nikšić“, Nikšić.

Sudije: Dražen Vukčević, Saša Goranović (Crna Gora)

Strijelci
0:1 - Endrit Kaca 6', 1:1 - Janko Bulatović 8', 2:1 - Pavle Vukčević 32', 2:2 - Arif Limani 34'

Crna Gora: Balša Đurković, Goran Delić, Goran Davidović, Lazar Kostić, David Puletić. Igrali su još: Miloš Koprivica, Janko Bulatović, Nikola Vidaković, Luka Vuletić, Ilija Mugoša, Pavle Vukčević, Milun Sekulić, Dejan Miličić, Marko Drobnjak.
Selektor: Sveto Ljesar.

Albanija: Kristijano Da Silva, Endrit Kaca, Arber Škodra, Džetmir Gaši, Arif Limani. Igrali su još: Valdrin Mjeku, Halim Selamnaj, Asdren Gaši, Artan Jonuzi, Fatium Pištani, Šćipron Brahimi, Azem Brahimi, Emir Krjeziju, Fljamur Tahiri.
Selektor: Erlind Resuli.