Sudijska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore analizirala je suđenje na utakmicama 13. kola T-Com 1.CFL, 13. kola Druge lige, 12. kola Omladinske lige i 15. kola Kadetske lige, kao i na revanš utakmicama osmine finala Kupa Crne Gore.

Na osnovu izvještaja kontrolora suđenja i video materijala koji je imala na uvid komisija je na sjednici održanoj 10. novembra 2010. godine našla za shodno da komentariše suđenje na sljedećim utakmicama:

Dečić - Mladost (Kup Crne Gore)
Na osnovu video snimka komisija je zaključila da je suđenje sudije Darka Gašića bilo ispod očekivanog. Sudija je napravio propuste u tehničkim odlukama, kao i neadekvatnoj primjeni disciplinskih mjera tokom utakmice. Gašić će zbog učinjenih propusta biti sankcionisan.

Sutjeska - Lovćen (T-Com 1.CFL)
Komisija je ocijenila suđenje sudije Miloša Boškovića ocjenom nedovoljan. Sudija je tokom utakmice učinio više propusta prilikom donošenja tehničkih mjera, kao i prilikom disciplinskog kažnjavanja igrača.
Smanjena je ocjena četvrtom sudiji Vojinu Vojinoviću na "suđenje sa propustima", jer se nije striktno pridržavao Uputstva o radu četvrog sudije po pitanju tehničkog prostora i službenih lica u njemu. Bošković i VOjinović će zbog učinjenih propusta biti sankcionisani.

Bokelj - Pljevlja (Druga liga)
Komisija konstatuje da je sudijska trojka dobro obavila posao. Odbačen je izvještaj kontrolora suđenja Miluna Petkovića, pošto se isti nije pridržavao Uputstva o kontroli suđenja u izvještaju prilikom opisa težine utakmice za pomoćne sudije, datih ocjena pomoćnicima, kao i detalja opisa nekih situacija po minutima. Petković će zbog učinjenih propusta biti sankcionisan.