Danas je u Podgorici odigrana selektivna utakmica za igrače rođene 1995. godine. Zanimljivu i dinamičnu utakmicu na Trening kampu FSCG na Starom aerodromu dobila je ekipa Crvenih, koja je savladala vršnjake u bijelim dresovima sa 3:2.

Seriju golova otvorio je Kruščić u 17. minutu, nakon čega je Mandić sa dva gola donio svom timu ubjedljivu prednost. Bijeli se, međutim, nisu predali, pa su preko Pajovića i Zvrka uspjeli da smanje na 3:2 i učine utakmicu do kraja uzbudljivom. Poput većine mečeva ovog tipa, igrali se veoma otvoreno sa mnogo lijepih poteza i puno prilika za gol, pa je selektor Sava Kovačević na kraju dana bio izuzetno zadovoljan pokazanim.

- Veoma sam zadovoljan onim što sam vidio. Igrači koje sam pozvao su opravdali moja očekivanja, tako da je ova akcija maksimalno uspjela. Siguran sam da će nekoliko igrača koji su danas igrali konkurisati za mjesto u timu u predstojećim prijateljskim utakmicama sa Slovenijom - rekao je selektor Sava Kovačević.

Pionirska reprezentacija Crne Gore naredne sedmice odigraće dvije prijateljske utakmice sa Slovenijom u Podgorici. Prvi meč biće odigran 9. novembra u 14.00 časova, a revanš dva dana kasnije sa početkom u 10.00 časova.



Crveni - Bijeli 3:2

Podgorica - Trening kamp FSCG.
Gledalaca: 300.

Sudija: Boban Živaljević (Crna Gora).

Golovi
1:0 - Kruščić 17'
2:0 - Mandić 34'
3:0 - Mandić 55'
3:1 - Pajović 65'
3:2 - Zvrko 69'

Crveni: Lekić, Bošković, Pavićević, Đurđević, Milović, Nenezić, Ćosić, Mandić, Veličković, Vučić, Kruščić. Igrali još: Nikolić, Nedić, Grandov, Đukić, Bakić.

Bijeli: Dragović, Bogavac, Radović, Koprivica, Cavnić, Pejaković, Zvrko, Ivanović, Ilinčić, Pajović, Kažić. Igrali još: Ličina, Hrastovina, Luković, Vujović, Karadžić, Šćepanović, Miladinović.