Reprezentacija Crne Gore odradila je poslednji trening pred duel sa Engleskom u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

“Sokoli“ su poslednji trening odradili na mitskom Vembliju, stadionu na kom će se u utorak, od 21 čas po lokalnom vremenu, sastati najstarija i najmlađa evropska reprezentacija.

Crna Gora je u London stigla kao lider grupe G, u kojoj Englezi zauzimaju drugu poziciji sa tri boda manje u odnosu na našu selekciju.

Kapiten naše selekcije Mirko Vučinić na poslednjem treningu je lagano trčkarao, zbog problema sa povredom koja ga je mučila pred mečeve sa Velsom i Bugarskom, pa je neizvjesno da li će naš kapiten početi meč.

Prije istrčavanja na travu Vemblija, selektor naše reprezentacije Zlarko Kranjčar, održao je konferenciju za novinare, na kojoj je istakao da bi pozitivna rezultat u Londonu bio velika stvar za naciju.

- U prva tri meča ostvarili smo zacrtano, osvojili devet bodoba i stigli u London kao lider grupe G. Želimo da igramo našu igru, da se na najvećem stadionu u sjajnoj atmosferi predstavimo na što bolji nači. Ukoliko uspijemo da ostvarimo pozitivan rezultat, biće to velika stvar za ekipu, za kompletnu naciju, rekao je Kranjčar.

Duel Engleske i Crne Gore igra se u utorak od 21 čas po lokalnom vremenu na stadionu Vembli.