Mlada reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno sa vršnjacima iz Libije – meč odigran na Cetinju završen je rezultatom 1:1.

Gosti su došli do prednosti u osmom minutu preko Trekija, da bi konačan rezultat postavio Stefan Nikolić u 39. minutu susreta.

Susret je obilježila nešto oštrija igra gostiju, što je uz loše uslove za igru, spriječilo crvene da upišu pobjedu u duelu sa Libijcima.

Gosti su bolje ušli u meč i došli do prednosti u osmom minutu preko Trekija – napadač Libije pogodio je iz drugog pokušaja pošto je Šćekić odbio njegov udarac.

Vlaisavljevićeva četa mogla je do izjednačenja, ali je udarac Vešovića u 16. minutu, ali je loptu sa gol linije izbacio Rabija.

Izjednačenje našoj selekciji donio je kapiten Stefan Nikolić, koji je mrežu Libije zatresao udarcem glavom nakon centaršuta Seratlića.




Crna Gora – Libija 1:1

Cetinje – Stadion Obilića poljana.
Gledalaca: oko 100

Sudija: Vujdain Jovićević (Crna Gora)

Strijelci
Nikolić 39’ - Trekija 8’

Žuti karton
Radišić, Vešović, Seratić – Crna Gora
Silni, Abdu Hakim, Šerif Ali, Amer Kemel – Libija

Crna Gora: N. Šćekić, Zonjić (Golubović), Radišić (Balić), Radulović (Simunović), Šofranac, Lončar (Kaluđerović), Gruda, Vešović (Bogdanović), Seratlić (A. Šćekić), Đoković (Nikolić)

Libija: Elferžani, Silni, Abdorf Gašum (Šerif Ali), Turbi, Ahmed, Treki (Mabruk Valid), Tarek (Mitaz), Elmuhta Rabija (Taher Barasil), Gafir (Badri Fajsal), Kežba (Kemeli), Visan (Vazra Elhadi)