Fudbaleri Budućnosti nisu uspjeli da nastave seriju pobjeda na gostovanju u Baru - izabranici Nikole Rakojevića u osmom kolu T-Com 1. CFL igrali su neriješeno sa ekipom Bara.

Kiks lidera šampionata nisu uspjeli da iskoriste Rudar i Mogren, dok su Zeta i Grbalj slavili u gostima.

Fudbaleri Rudara već četiri kola ne znaju za pobjedu! Izabranici Nebojše Vignjevića, nakon tri uzastopna remija,  upisali su prvi ovosezonski poraz na gostovanju Dečiću. Tuzani su do pobjede došli u sudijskoj nadoknadi vremena pogotkom Seada Krnića. 

Osmo kolo nije bilo srećno ni za fudbalere Mogrena koji su upisali samo jedan bod na gostovanju ekipi Mladosti. Budvani su imali dva gola prednosti - Nerić je pogodio u osmom minutu, da bi u 51. minutu kapiten Gluščević duplirao prednost svog tima. Domaćin je do kraja susreta golovima Šofranca i Đurišića uspio da poravna rezultat. 

Dva pogotka Žarka Koraća bila su više nego dovoljna ekipi Zete da osvoji sva tri boda na gostovanu Lovćenu. Napadač tima iz Golubovaca mrežu domaćina tresao je u 68. i 85. minutu susreta. 

Fudbaleri Grblja upisali su novu "trojku" u Nikšiću. Još jednu blistavu partiju u dresu tima iz Radanovića pružio je Ivan Bošković, koji je mrežu Sutjeske zatresao dva puta, u 6 i 20. minutu. Domaćin je do kraja susreta uspio da ubaži poraz golom Ćirakovića.

U komšijskom derbiju, u kom su snage odmjerili Petrovac i Mornar, nije bilo pobjednika. Gosti su došli do prednosti pod Malim brdom u 57. minutu preko Čekiča, da bi samo tri minuta kasnije Radović  postavio konačan rezultat susreta.

Rezultati

Bar - Budućnost 0:0

Mladost - Mogren 2:2
Šofranac 57', Đurišić 73' - Nerić 8', Gluščević 51'

Dečić - Rudar 1:0
Krnić 90+1' 

Sutjeska - Grbalj 1:2
Ćiraković 52' - I. Bošković 6', 20'

Lovćen - Zeta 0:2
Korać 68', 85'

Petrovac - Mornar 1:1
Radović  60' - Čekić 57'