Omladinska reprezentacija Crne Gore upisala je remi u drugom prijateljskom meču sa selekcijom Hrvatske - duel dvije selekcije na Starom aerodromu završen je bez pogodaka.

Za razliku od prve utakmice, koju je Crna Gora riješila u svoju korist golom Bogdanovića u sudijskoj nadoknadi, revanš je donio mnogo slabiji fudbal.

U prvom poluvremenu viđena je samo po jedna prava prilika na obije strane. Priliku za naše omladince propustio je Marko Vukčević, koji je zakasnio sa reakcijom na samo par koraka od gola gostiju, dok je Hrvatska zaprijetila samo preko Mancea.

U nastavku susreta izabranici Aleksandra Miljenovića su diktirali tempo, ali bez pravog rješenja u završnici, pa su najveća opasnost po odličnog golmana Picaka bili pokušaji iz daljine.

Nakon meča selektor Miljenović istakao je da su igrači oba tima imali malo vremena za odmor što je uticalo na kvalitet utakmice. 

- Današnji meč je u potpunosti suprotan onom koji smo odigrali samo dan ranije. Nedostatak vremena za odmor uticao je da igrači prikažu mnogo manje nego u prvom meču. Međutim, vidjeli smo neke stvari na kojima moramo da poradimo uoči kvalifikacionog turnira u Austriji - rekao je Miljenović.



Crna Gora - Hrvatska 0:0


Podgorica - Traning kamp FSCG.
Gledalaca: 200.

Sudija: Predrag Radovanović (Crna Gora)

Žuti kartoni
Redžović - Crna Gora
Vuković - Hrvatska

Crna Gora: Ljuljanović, Petričević (Đurašković), Radunović, Bakrač (Alić), Vukčević (Janković), Vučinić (Pejaković), Kalezić (Pržica), Jakovljević (Mugoša), Bojić, Tatar (Pepić), Redžovič.

Hrvatska: Picak, Antolić, Kraljević, Jakoliš (Mihaljević), Babić, Mance (Živulić), Petrović (Mrzljak), Plum (Fogadić), Tomašević, Vuković, Gorupec.