Nakon pobjede nad Bugarskom, ,,hrabri sokoli“ okreću se duelu sa Srbijom.

U drugom kolu grupe G, Crnu Goru čeka još jedan težak protivnik, po mnogima favorit da na kraju osvoji prvo mjesto.

- Pred nama su odmah novi izazovi. Probaćemo da se oporavimo, da nastavimo pobjednički niz. Uradićemo sve što je do nas, spremićemo se dobro i pokušati da ostvarimo povoljan rezultat. Sigurno da će biti dosta teže nego u Bugarskoj, Srbija ima kvalitetniju reprezentaciju, ali niko nije nepobjediv. Odradićemo analizu ova dva dana, imamo vremena da se pripremimo, kazao je Stefan Mugoša u razgovoru sa novinarima.

Bodovi u Razgradu mnogo znače ,,hrabrim sokolima“.

- Svi smo srećni i zadovoljni. Znate koliko je važan dobar početak kvalifikacija, ova tri boda nam daju vjetar u leđa i samopouzdanje. Odlično smo počeli kvalifikacije, dodao je napadač japanskog Visela.

Na utakmicu sa Srbijom Mugoša gleda kao i na svaku drugu.

- Nemamo strah, to je kao i svaka utakmica, tako se i pripremamo. Pokazali su u prethodnom periodu da su ozbiljna reprezentacija, pogotovo u Ligi nacija. Poštujemo ih, ali cijenimo sebe i nadam se da ćemo uz pomoć navijača koji će nam biti vjetar u leđa i naš ,,dvanaesti igrač“ doći do željenog rezultata. Ekipa Srbije sastavljena je od dobrih igrača. Vlahović, Tadić, Mitrović i Kostić, to su igrači koji igraju na visokom nivou, ali imamo i mi svojih kvaliteta. Nećemo nikoga da precijenimo, pokazali smo da možemo da igramo sa svima, dokazali smo to protiv Turske, Holandije i protiv mnogo jačih reprezentacija ovdje. Poštujemo Srbiju, ali nećemo dati na sebe, istakao je Mugoša.

Crna Gora i Srbija igraće treći međusobni meč, prethodna dva pripala su ,,orlovima“.

- Domaćini smo i očekujemo maksimalnu sportsku podršku, nema nikakve druge priče osim te. Sa nestpljenjem čekamo utakmicu, želimo da odigramo najbolje što možemo i probamo da nastavimo pobjednički niz, poručio je Mugoša.