,,Hrabri sokoli“ odradili su večeras drugi trening na priprema za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon dvije godine, dio ekipe je i Marko Bakić. U međuvremenu je igrao za Budućnost, odakle je prešao u OFI sa Krita.

- Tu sam poslije dvije godine i naravno da sam srećan zbog toga. Nadam se da sam svojim zalaganjem i radom zaslužio da se nađem na spisku reprezentacije. Poziv u nacionalni tim je za mene čast i privilegija. Od svoje četrnaeste godine sam dio reprezentacije, prvo mlađih selekcija, sada sam ponovo dio ,,A“ tima i većeg zadovoljstva od toga za mene nema – rekao je Bakić na današnjem brifingu sa novinarima.

Rival Crne Gore na startu kvalifikacija je Bugarska i taj duel u Razgradu je u fokusu svih u ekipi.

- Komentari kod svih u javnosti vezani su za meč sa Srbijom, ali moramo da idemo korak po korak. Moramo da razmišljamo samo o Bugarskoj i jednostavno sva pažnja je okrenuta na taj prvi meč. Želimo da se što bolje spremimo za tu utakmicu, istakao je iskusni vezista, koji donekle poznaje kvalitete narednog protivnika.

- Imam neke informacije o njima, ali svakako da će nam selektor sa stručnim štabom prezentovati sve o njima. Sačekao bih sastanak i trening jer ćemo ih analizirati detaljnije. Nećemo obazirati na pisanje medija da su oni u padu, treba da odigramo što je moguće bolje i po mogućnosti osvojimo tri boda. Moramo da razmišljamo samo o sebi, ne bilo korektno da razmišljamo o drugima i govorimo da li je neko u padu ili usponu forme. Moramo pripremiti utakmicu što bolje i nadam se da ćemo svi biti spremni za ono što nas očekuje u Razgradu, dodao je Bakić.

,,Sokoli“ će sjutra osjetiti teren Gradskog stadiona, dok je put u Bugarsku planiran za četvrtak prije podne.