Najveći crnogorski derbi završen bez pobjednika…

Fudbaleri Sutjeske remijem protiv Budućnosti (1:1) ostali su na prvom mjestu tabele i nakon 23. kola Meridianbet 1.CFL.

Nikšićani su imali vođstvo, nakon dvadesetak minuta igre pogodio je Vuk Striković. Ipak, početkom drugog poluvremena, Budućnost je poravnala, nakon što je Vladan Adžić glavom savladao Vladana Giljena.

Na Gradskom stadionu u Beranama viđen je remi između Jezera i Petrovca - 1:1. Jovan Pajović doveo je Jezero u vođstvo pogotkom u 33. minutu i taj rezultat bio je na snazi nešto više od 15 minuta, dok na suprotnoj strani nije bio precizan Aldin Adžović.

Dečić je slavio protiv Rudara rezultatom 1:0, čime je prekinuo niz od šest ligaških utakmica bez pobjede (pet poraza). Sve je bilo riješeno nakon pogotka Iljira Camaja, koji je mrežu rivala pogodio u 70. minutu.

Arsenal je golom u finišu stigao do pobjede nad Iskrom u Danilovgradu - 1:0. Bodove Tivćanima donio je gol Jasmina Muhovića u 87. minutu.

Mornar je trijumfom nad Jedinstvo Francom došao do važnih bodova u borbi za opstanak. U Baru je bilo 1:0, a pogodak, i to u četvrtom minutu sudijske nadoknade, postigao je Fatos Bećiraj.

Vrh liste strijelaca i dalje ubjedljivo drži Tajron Konrad. Napadač Sutjeske postigao je 15 golova, sedam više od Mamadua Mendija iz Petrovca. Prati ih Striković, koji je upisao sedam golova, od toga pet u posljednja četiri meča.

Rezultati

Iskra - Arsenal 0:1
Muhović 87'

Jezero - Petrovac 1:1
Pajović 33' - Adžović 49'

Dečić - Rudar 1:0
Camaj 70'

Mornar - Jedinstvo Franca 1:0
Bećiraj 90'+4'

Budućnost - Sutjeska 1:1
Adžić 48' - Striković 20'