Juniorska reprezentacija Crne Gore poražena je u polufinalu JOI od Bolivije sa 3:1mnecromnecro

- Meč smo odigrali na plus 40 stepeni, a ako se tome doda velika vlažnost vazduha, onda je jasno u kakvim smo uslovima igrali. Jedva smo dočekali kraj na nogama, a naš fudbaler Šarkić je doživio toplotni udar i završio je u bolnici - kazao je Sava Kovačević.

Bolivoja je povela već u petom minutu preko Sabje, ali je naša selekcija uspjela da uzvrati preko Boljevića se na odmor otišlo sa neriješenim skorom.

U drugom poluvremenu naša selekcija je potpuno fizički pala u nemogućim uslovima za igru (tokom utakmice temperatura je rasla čak do 42 stepena), što je predstavnik Južne Amerike iskoristio. Golovima Behida i Banegasa, Bolivija je zasluženo izborila finale.

- Što se utakmice tiče držali smo se dok smo imali snage. Boljević je nakon solo prodora postigao gol, a imali smo još jedan zicer preko Grbovića, koji sa dva metra nije uspio da pogodi mrežu. Bolivija je zasluženo slavila, nama ostaje utakmica za treće mjesto. Nadam se da će se igrači oporaviti i da će dati sve od sebe da stignemo do bronze. Istina, bićemo oslabljeni, jer je Jovanović dobio dva meča kazne zbog dobijenog crvenog kartona na meču sa Singapurom, pa su Igre za njega završene - rekao je Kovačević i dodao da je sudjenje na ovom meču bilo na visokom nivou.

Bolivija - Crna Gora 3:1

Singapur – Stadion: „Jalan Besar“.

Sudija: Banjar Al-Dosari (Katar).

Strijelci
1:0 – Sabja 5’
1:1 – Boljević 26’
2:1 – Behido 56’
3:1 – Banegas 60’

Žuti kartoni:
Alpire – Bolivija

Bolivija: Galindo, Paz (od 65. Rodriges), Anez, Amutari, Manzur (od 37. Banegas), Alpire, Sabja, Mehido, Daza, Aranjo (od 79. Beharano), Tores.

Crna Gora: Kordić, Vico, Marković, Šarkić (od 57. Vukićević), Baošić, Čađenović, Nedović (od 64. Lalošević), Kosović, Grbović (od 72. Krivokapić), Kaluđerović, Boljević.