Fudbaleri Budućnosti odigrali su neriješeno na gostovanju Grblju u meču 22. kola Telekom 1. CFL. „Plavo-bijeli“ su uprkos remiju u Radanovićima uvećali prednost u odnsu na drugoplasiranu Mladost, koja je pretrpjela minimalan poraz na gostovanju u Kotoru. Budućnost je u Radanovićima rano došla do prednosti, već u devetom miunutu preko Vušurovića, koju je čuvala sve do 73. minutu kada je Pavlović savladao Dragojevića i donio bod „trikolorima“.

Bokelj je osvojio velika tri boda u duelu sa favorizovanom ekipom Mladosti. Kotoranima je za trijumf u duelu sa drugoplasiranom ekipom šampionata bio dovoljan pogogak Stefana Denkovića u 43. minutu susreta.

Važan trijumf upisala je i Iskra, koja je u gostima bila bolja od Dečića. Danilovgrađani su u Tuzima došli do prednosti u 39. minutu preko Paunovića, koju je u 75. minutu udvostručio Muhović. Tuzani su uspjeli da smanje zaostatak pogotkom Vujačića u 81. minutu, ali nisu imali snage da dođu do izjednačenja.

Zeta je minimalnim trijumfom u duelu sa Lovćenom sačuvala treću poziciju na tabeli. Jedini pogodak za tim iz Golubovaca postigao je Pjeter Ljuljđuraj u 32. minutu susreta.

Sutjeska je pred svojim navijačima, u meču sa pet pogodaka, savladala ekipu Jedinstva. Nikšićani su do odlaska na odmor stekli tri gola prednosti preko Kovačevića, Zarubice i Ivanovića, da bi u posljednjih deset minutu Bjelopoljci preko Boričića i Draškovića smanjili zaostatak.

Pet pogodaka viđeno je u odmjeravanju snaga Rudara i Petrovca, u kojem je više uspjejha imala domaća ekipa. Dvostruki strijelac u pobjedi Pljevljaka bio je Vuković, dok je mrežu gostiju jednom zatresao Kalić.

Rezultati
Grbalj – Budućnost 1:1
Pavlović 73'  - Vušurović 9'
Dečić – Iskra 1:2
Vujačić 81' – Pavlović 39', Muhović 75'
Rudar – Petrovac 3:2
Vuković 22', 71', Kalić 58' – Vučinić 35', Rudović 61'
Sutjeska – Jedinstvo 3:2
Kovačević 25', Zarubica 28', Ivanović 34' – Boričić 80, Drašković 90'
Zeta – Lovćen 1:0
Ljuljđuraj 32',
Bokelj – Mladost 1:0
Denković 43'