Bez promjena na vrhu tabele nakon 32. kola Meridianbet 1.CFL…

Dva derbija 32. runde završena su remijem, pa je Dečić Admiral bet ostao lider, sa tri boda više od Budućnosti, pet od Sutjeske Meridianbet, a šest od Mornara.

Barani su na svom terenu poveli protiv gostiju iz Tuzi pogotkom Milana Vušurovića u 17. minutu, dok je dvadesetak minuta kasnije izjednačio Oliver Šarkić. Do kraja su i jedni i drugi imali šanse, međutim, rezultat se nije mijenjao.

U najvećem crnogorskom derbiju viđena su četiri gola i jedan preokret. Sutjeska Meridianbet je povela već u prvom minutu, kada je Đorđe Šaletić zatresao mrežu Budućnosti. Ipak, samo pet minuta kasnije poravnao je Đorđe Šaletić i sve do 80. minuta mreže su mirovale. Tada je Ivan Bojović donio vođstvo Podgoričanima, koje je važilo do posljednjeg minuta meča i pogotka Vaska Kalezića.

Mladost Lob.bet i Rudar igrali su na ,,DG areni“ važan duel u borbi za opstanak, u kojem je domaćin slavio sa 1:0. Trenutak odluke desio se u 50. minutu, kada je Aleksa Maraš bio precizan iz jedanaesterca.

Jedinstvo Franca došlo je do boda u duelu sa Arsenalom – 1:1. Tivćani su vodili pogotkom Marka Merdovića u 31. minutu, dok je u petom minutu sudijske nadoknade drugog poluvremena Žarko Korać donio remi golom iz jedanaesterca.

Rezultati

Budućnost – Sutjeska Meridianbet 2:2
Despotović 6', Bojović 80' - Šaletić 1', Kalezić 90'

Mladost Lob.bet – Rudar 1:0
Maraš (p) 50'

Petrovac – Jezero 2:1
Babić 20', 78' - Pešukić (ag) 68'

Jedinstvo Franca – Arsenal 1:1
Korać (p) 90'+5 - Merdović 31'

Mornar – Dečić Admiral bet 1:1
Vušurović 17' - Šarkić 39'