OMLADINSKA REPREZENTACIJA ODIGRAĆE KONTROLNE UTAKMICE SA EKIPAMA MLADOSTI IZ APATINA I BAČKE IZ SUBOTICE, KAO I SA SELEKCIJOM SRBIJE


Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović objavio je spisak igrača koji će od 07. do 14. juna boraviti na pripremama u svojoj staroj bazi, S.C. "Kronić" u Somboru. 


Na spisku igrača koji će putovati za Sombor našla su se imena šest igrača koji će debitovati u dresu omladniske reprezentaijce. To su Aleksandar Šćekić, Stefan Denković, Boris i Boško Kontić, Ivan Bojić i Igor Zonjić.

U toku sedmodnevnih priprema naša selekcija odigraće tri kontrolne utakmice. Za 9.  jun zakazano je odmjeravanje snaga sa ekipom Mladosti iz Apatina. Tri dana kasnije, protivnik našoj selekciji biće najbolji omladinci Srbije, dok će rival izabranicima Miodraga Radulovića u poslednjoj utakmici, koja se igra 13. juna, biti fudbaleri Bačke iz Subotice.

Pred odlazak na pripreme selektor Radulović je kazao da se ušlo u finalnu fazu selektiranja ekipe pred početak kvalifikacija.

"Selektiranje ekipe je u završnoj fazi i radi se na uigravanju tima. Pored tehničko-taktičkih treninga zakazane su tri prijateljske utakmice, od kojih je najjača 11. juna kada ćemo u Crvenki odmjeriti snage sa odgovarajućom selekcijom Srbije", rekao je selektor omladinske reprezentacije.

Na spisku selektora Radulovića nalaze se sledeći igrači:

GOLMANI
Agović Jasmin Budućnost
Dabović Marko Mogren
Šćekić Nemanja Čukarički
ODBRANA
Simunović Andrija Crvena zvezda
Zonjić Igor Obilić
Savić Stefan BSK Borča
Filipović Marko Čukarički
Kontić Boris Sutjeska
Kontić Boško Sutjeska
Šćekić Aleksandar Berane
Matić Nenad Zeta
VEZNI RED
Bojić Ivan Rad
Kovačević Miloš Mladost Apatin
Kacić Benjamin Mornar
Vlahović Nemanja Zeta
Vešović Marko Budućnost
Nikolić Jovan Budućnost
Denković Stefan Crvena zvezda
NAPAD
Nenadović Stefan Monza (ITA)
Maraš Ivan Hajduk Kula
Radović Vladan Berane
Ajković Srđan Zeta