Fudbaleri Mladosti savladali su danas Rudar u velikom derbiju 11. kola Telekom 1.CFL i tako se učvrstili na čelu tabele sa četiri boda prednosti u odnosu na današnjeg rivala. Gol odluke na Starom aerodromu postigao je Marko Šćepanović koji je mrežu aktuelnog šampiona pogodio u 49. minutu utakmice.

Veliki pobjedu upisao je i Bokelj, koji je u Kotoru bio bolji od Sutjeske sa 3:1. Macanović je sa dva gola donio veliku prednost svom timu, Sutjeska pokušala da se vrati golom Zarubice, ali je autogol Stijepovića u 83. minutu ugasio nade gostiju da mogu do boda.

Ubjedljivu pobjedu upisao je i Dečić koji je u Tuzima nadigrao Grbalj sa 3:1. Ljuljđuraj je donio domaćinu prednost prije odlaska na odmor, nakon čega su Camaj i Adžović samo potvrdili pobjedu svog tima. Počasni gol za goste postigao je Zorica u posljednjem minutu utakmice.

Najbliži pobjedi u gostima u ovom kolu bio je Lovćen, koji je u Petrovcu do 89. minuta vodio golom Đalca. Ipak, uslijedio je nevjerovatni preokret u režili Borisa Kopitovića koji je prvo pogodio iz penala, a zatim i nepun minut kasnije donio veliki preokret i velika tri boda svom timu.

Mreže su mirovale na "Trešnjici" gdje su Zeta i Budućnost podijelili bodove u jednom od najvećih derbija crnogorskog fudbala, a golova nije bilo ni na jučerašnjoj utakmici Moranara i Iskre odigranoj u Baru.


Rezultati

Zeta - Budućnost 0:0

Petrovac - Lovćen 2:1
Kopitović 89'(p),90' - Đalac 17'

Bokelj - Sutjeska 3:1
Macanović 28',63', Stijepović 83'(ag) - Zarubica 68'

Mladost - Rudar 1:0
Šćepanović 49'

Dečić - Grbalj 3:1
Ljuljđuraj 47', Camaj 78', Adžović 83' - Zorica 90'

Subota

Mornar - Iskra 0:0