Fudbaleri Mladosti upisali su pobjedu na gostovanju u Danilovgradu, čime su sačuvali lidersku poziciju na tabeli Telekom 1. CFL. „Romantičari“ su do nova tri boda došli iako su od 25. minuta imali igrača manje i gol zaostatka u dva navrata. Iskra je došla do prednosti pogotkom Vučića u 34. minutu, da bi samo pet minuta kasnije Šćepanović poravnao rezultat. Novu predsnot Danilvgrađanima donio je Kovačević u 59. minutu, da bi do kraja susreta Kojašević i Šćepanović režirali preokret za trijumf lidera šampiona.

Drugoplasirani Rudar je do nova tri boda pred svojim navijačima došao u sudijskoj nadoknadi vremena. Pobjedu Pljevljacima u duelu sa Bokeljom donio je Marković u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Budućnost je bila sigurna na svom terenu u duelu sa ekipom Dečića. „Plavo-bijeli“ su do prednosti došli sredinom prvog dijela preko Pejakovića, da bi u 67. minutu Nikač postigao drugi pogodak za domaćina i postavio konačan rezultat susreta.

Pobjedu na domaćem terenu slavio je i Grbalj u duelu sa Mornarom. Tim iz Radanovića došao je do prednosti u 18. minutu preko Milojka, da bi u 68. minutu Kacić poravnao rezultat udarcem sa bijele tačke. Pobjedu Grblju donio je Grivić pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena.

Zeta je na Cetinju savladala ekipu Lovćena. Dvostruki strijelac za ekipu iz Golubovaca bio je Miljan Vlaisavljević, dok je jeidni pogodak za domaćina postigao Nikola Draganić.

Duel Sutjeske i Petrovca završen je bez pogodaka.

Rezultati
Budućnost – Dečić 2:0
Iskra – Mladost 2:3
Rudar – Bokelj 1:0
Sutjeska – Petrovac 0:0
Grbalj – Mornar 2:1
Lovćen – Zeta 1:2