Fudbaleri Mladosti savladali Grbalj pred svojim navijačima i preuzeli lidersku poziciju od Rudara koji je poražen u Petrovcu. Izaranici Nikole Rakojevića tri puta su tresli mrežu tima iz Radanovića – Šćepanović je otvorio seriju u 11. minutu, Đurišić u 38. minutu pogodio drugi put, da bi se u finišu susreta upisao i Boričić. Grbljani su u posljednjem minutu regularnog toka susreta ublažili poraz pogotkom Kopitovića.

Petrovac je na svom terenu uzeo sva tri boda u duelu sa aktuelnim šampionom Rudarom. Petrovčani su već u četvrtom minutu preko Stevovića, da bi u 74. minutu susreta Anđelković ovjerio pobjedu domaćina.

Iskra je na gostovanju Bokelju upisala treći prvogligaški trijumf. Danilovfgrađani su na stadionu pod Vrmcem došli do prednosti u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena preko Đuranovića, da bi Kotorani došli do izjednačenja u osmom minutu nastavka pogotkom Došljaka. Pobjedu Iskre potpisao je Samson Olaseni pet minuta prije isteka regularnog toka susreta.

Sutjeska je slavila minimanu pobjedu na gostovanju Zetu. Pogodak vrijedan tri boda za tim iz Nikšića postigao je Žarko Grbović u 73. minutu.

Ni dva gola prednosti nisu bila dovoljna fudbalerima Mornara da dođu do prve pobjede u sezoni. Vujačič i Vučinić su donijeli veliku prednost Baranima u prvih 15. minuta, ali su se Gardašević i Lakićević pobrinuli da Tuzani osvoje bod na Topolici.

Podjela bodova viđena je i na Cetinju u odmjeravanju sanga Lovćena i Budućnosti. „Plavo-bijeli“ su imali prednost u dva navrata, ali su Cetinjani uspjeli da se vrate i osvoje bod.

Rezultati
Lovćen – Budućnost 2:2
Bokelj – Iskra 1:2
Mladost – Grbalj 3:1
Mornar – Dečić 2:2
Petrovac – Rudar 2:0
Zeta – Sutjeska 0:1