Fudbaleri Rudara ponovo su sami na vrhu tabele Telekom 1. CFL. Aktuelni šampion bio je silovit u duelu sa Sutjeskom, pa je duel na Gradskom stadionu u Pljevljima završen rezultatom 4:1. Domaćin je do prednosti došao u sedmom minutu preko Živkovića, da bi pet minuta kasnije Karadžić poravnao rezultat. Do odlaska na odmor Radanović i Marković su vratili prednost Rudaru. Konačan rezultat, drugim pogotkom na meču postavio je Marković u 64. minutu.

Mladost je prekinula seriju poraza u duelu sa gradskim rivalom, ekipom Budućnosti. Izabranici Nikole Rakojevića slavili su na gostovanju “plavo-bijelima”. Pobjedu “romantičara” potpisali su Šćepanović, Raičević i Novović, dok je jedini pogodak za Budućnost postigao Nikač.

Dečić je nastavio seriju odličnih rezultata i pred svojim navijačima upisao pobjedu u odmjeravanju snaga sa Petrovcem. Tuzane su do pobjede odveli Lakićević i dvostruki strijelac Ljuljđuraj, dok je jedini pogodak za goste djelo Kapisode.

Zeta je upisala prvi ovosezonski poraz na gostovanju Grblju. Izabranici Dušana Vlaisavljevića čak četiri puta su tresli mrežu Golubovčana i došli do prvog trijumfa u novoj sezoni. Vukčević je dva puta tresao mrežu gostiju, dok su se po jednom upisali Tučević i Kopitović.

Bokelj je ostvario minimalnu pobjedu na gostovanju Mornaru, dok je duel Iskre i Lovćena završen bez pogodaka.

Rezultati
Budućnost – Mladost 1:3
Rudar – Sutjeska 4:1
Dečić – Petrovac 3:1
Grbalj – Zeta 4:1
Mornar – Bokelj 0:1
Iskra – Lovćen 0:0