Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača za prijateljski dvomeč sa Češkom.

Selekcija sastavljena od igrača rođenih 1996. godine i kasnije nastavlja procespriprema za kvalifikacioni turnir koji naše omladince očekuje na jesen. Dueli sa Česima biće

Prvi meč igra se 03.06. sa početkom u 17.00 časova, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije, takođe od 17.00 časova. Oba meča igraju se u Olomucu.

- Na kraju takmičarske setone imamo još dvije dobre provjere. Iskoristićemo ovu priliku da nastavimo sa uigravanjem ekipe a da u isto vrijeme provjerimo neke nove igrače. Najvažnije je da ovi mladi igrači imaju što više okupljanja i igraju jake utakmice. Svi igrači će dobiti priliku da se kroz ova dva meča nametnu i na taj način opravdaju poziv, rekao je Miljenović.

Spisak: Marko Novović, Stefan Vukčević, Filip Kukuličić (Zeta), Andrija Pejović, Nikola Popović, Jovan Vujović (Sutjeska), Dragan Grivić (Grbalj), Andrija Vukčević, Marko Banović, Miomir Đuričković, Stefan Milošević, Boris Cmiljanić (Budućnost), Nicola Nilović (Jang bojs, Švajcarska), Ivan Batrićević (Lovćen), Aleksandar Toničić (Nirnberg, Njemačka), Vladimir Šebek (Jedinstvo), Zoran Petrović (Mladost) i Žarko Vilotijević (Čelik).