Selektor i kapiten mlade reprezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević i Ermin Alić govorili su danas na konferenciji za novinare o očekivanjima pred utakmicu kvalifikacija za U21 Evropsko prvenstvo protiv selekcije Rumunije.

Selektor Vlaisavljević ističe da "mladi sokoli" ne bježe od uloge favorita u sjutrašnjem susretu.

- Rumunija je u ovom uzrastu uvijek u vrhu evropskog fubala, ali trenutno su u krizi pa su promijenili selektora. Favoriti smo zbog činjenice da igramo na svom terenu, a do pobjede ćemo pokušati da dođemo prepoznatljivom pas igrom. Očekivanja javnosti velika ali ona neće imati negativan uticaj na igrače. Momci najbolje znaju koje su njihove ambicije i riješeni su da dobrim igrama i rezultatima ostvare zajednički cilj, rekao je Vlaisavljević.

Kapiten naše mlade selekcije Ermin Alić smatra da je snažan kolektiv glavna prednost u sjutrašnjem susretu.

- Imamo dosta kvalitetnih igrača, od kojih neki igraju i u seniorskoj reprezentaciji, dugo smo na okupu,pa sam uvjeren u dobar rezultat. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe kako bi smo nastavili kvalifikacije pobjedom i napravili korak dalje ka zacrtanom cilju a to je osvajanje jednog od prva dva mjesta u grupi, rekao je Alić.

Utkamica Crna Gora - Rumunija igra se u utorak, 10. septembra 2013. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.30 časova. Ulaz je slobodan.