Mlada reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno bez golova protiv Srbije u meču Regionalne lige za mlade reprezentacije.

Sa osvojenim bodom u današnjem susretu naša selekcija ovjerila je osvajanje prvog mjesta u grupi 1 Regionalne lige, što će "mladim sokolima" donijeti duel sa proplasiranom ekipom iz grupe 2 u kojoj se takmice Italija, Hrvatska i Slovenija.

Prvo poluvrijeme susreta odigranog u Jagodini u potpunosti je pripalo našoj selekciji. Izabranici Dušana Vlisaveljvića kontrolisali su igru i imali veći posjed lopte a najbolju priliku propustio je da realizuje Nebojša Kosović. Naš vezista uputio je udarac glavom sa pet metara nakon centaršuta Marka Vukčevića ali je umjesto mreže pogodio golmana protivničke ekipe.

U nastavku susreta uloge su potpuno pormijenjene, pa je selekcija Srbije u potpunosti kontrolisala situaciju na terenu i dominirala u svim segmentima igre. "Orlovi" su stvorili nekoliko izglednih prilika ali je domaćinu nedostajalo koncentracije u samoj završnici, pa su svi udarci završavali van okvira gola.

 



Srbija - Crna Gora 0:0

 

Jagodina - Gradski stadion.
Gledalaca: 500.

Sudija: Adam Nemet (Mađarska).

Srbija: Aleksandar Jovanović (Lazar Petković), Mladen Veselinović, Marko Jeftović, Milan Rundić, Lazar Rosić, Mile Savković (Boban Lazić), Ivan Petrović (Jovan Đokić), Andrija Pavlović (Lazar Jovanović), Nenad Lukić, Milan Milinković (Danijel Farkaš), Ivan Rogač.

Crna Gora: Danijel Petković (Ivan Butorović), Nemanja Gojačanin, Ermin Alić, Miloš Bakrač (Filip Mitrović), Ilija Bogdanović (Nikola Stijepović), Nemanja Kosović (Deni Hočko), Vladimir Jovović, Marko Bakić, Marko Vukčević (Boris Cmiljanić), Stefan Mugoša, Aleksandar Boljević (Jovan Vučinić).