Mlada reprezentacija Crne Gore počela je danas pripreme za duel Regionalne lige sa Srbijom. Duel sa „orlićima“ igra su u ponedjelja, 25. marta u Jagodini sa početkom u 13.30 časova.

Izabranici Dušana Vlaisavljevića odradili su danas prvi trening, na pomoćnom terenu FK „Mladost“ u kompletnom sastavu. Uoči prvog treninga selektor je izrazio optimizam po pitanju konačnog ishoda duela u Jagodini.

- Teško da nas ko može ugroziti i spriječiti da do kraja grupne faze takmičenja u Regionalnoj ligi za mlade reprezenzacije osvojimo prvom mjesto u konkurenciji Srbije i Mađarske. Za ovjeru prvog mjesta potreban nam je jedan bod a uvjeren sam da ćemo svu priču oko konačnog plasmana riješiti u Jagodini. Očekujem pobjedu u duelu sa Srbijom jer su oni ove godine olako shvatili Regionalnu ligu. Bez obzira na njihov odnos prema takmičenju, vjerujem da smo bolja ekipa jer smo u prvom duelu upisali pobjedu iako je Srbija je u Podgoricu došla sa izuzetno jakim sastavom, rekao je Vlaisavljević.

Prije samog početka treninga mlade reprezentacija upriličeno je uručenje pehara, namijenjenog najperspektivnijem mladom igraču Crne Gore za prethodnu godinu, Marku Bakiću. Vezista Torina nije prisustvovao svečanoj dodjeli nagrada održanoj krajem decembra prošle godine u CNP-u, pa je zamjenik generalnog sekretara FSCG Žarko Vukčević iskoristio priliku da uoči današnjeg treninga uruči pehar mladom vezisti.