Odigrana četiri meča 16. kola Meridianbet 1.CFL…

Fudbaleri Dečića imaju bod prednosti u odnosu na Budućnost nakon 16. runde Meridianbet 1.CFL.

Tuzani u derbiju kola nijesu uspjeli da savladaju Jezero, na terenu OFK Titograda na Starom aerodromu nije bilo golova - 0:0.

Malo ranije, Budućnost je došla do trijumfa nad Jedinstvom Franca - 3:2. Miloš Brnović doveo je domaćina u vođstvo u 31. minutu, da bi mnogo više uzbuđenja bilo viđeno u nastavku. Marko Mrvaljević je udvostručio prednost u 60. minutu, a četiri minuta kasnije Stefano Almeida donio tri gola viška. Ipak, Žarko Korać je golovima u 85. i 88. minutu unio neizvjesnost u meč, koji je Budućnost privela kraju.

Sutjeska Meridianbet osvojila je bod u duelu sa Mladost Lob.bet - 1:1. Domaćin je na ,,DG areni“ vodio goloma Bogdana Milića u 59. minutu. Nepunih 20 minuta kasnije, Srđan Krstović je zatresao mrežu rivala i postavio konačan rezultat.

Pobjednika nije bilo ni u duelu Petrovca i Arsenala - 1:0. Sve bitno desilo se u šest minuta igre krajem prvog poluvremena. Slobodan Babić je u 37. minutu zatresao mrežu Tivćana, ubrzo je uzvratio Boban Đorđević i tako donio bod svom timu.

Duel Mornara i Rudara u Baru nije odigran zbog neuslovnog terena usljed obilnih padavina prethodnih dana.

Rezultati

Dečić - Jezero 0:0

Budućnost - Jedinstvo Franca 3:2
Brnović 31', Mrvaljević 60', Almeida 64' - Korać 85', 88'

Mladost Lob.bet - Sutjeska Meridiansport 1:1
Milić 51' - Krstović 69'

Petrovac - Arsenal 1:1
Babić 37' - Đorđević 42'

Mornar - Rudar odloženo