Reprezentativci Crne Gore nastavili su danas pripreme za kvalifikacioni duel sa selekcijom Jermenije. Nakon dana pauze maksimalno koncentrisani i posvećeni „sokoli“ odradili su jedan od najvažnijih treninga u pripremnom periodu.

Fatos Bećiraj smatra da je za pobjedu u duelu sa Jermenima neophodno da naša selekcija bude maksimalno koncetrisana tokom cijelog susreta.

- Znamo ih veoma dobro, igrali smo već jedan meč i gledali ih nekoliko puta. Dobar su tim, po kvalitetu sličan nama. Imaju odličnih igrača, pogotovo Mihtarjana koji pravi razliku. Ipak, naše ambicije su pobjedničke i želimo da upišemo tri važna boda za nastavak trke. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani i ne dozvolimo bilo kakav pad jer samo tako možemo da dođemo do pobjede. U Jermeniji smo odigrali odlično u prvom dijelu da bi nam se u nastavku desio neki neobjašniv pad, pa se utakmica završila na način na koji se završila. Ne smijemo da dozvolimo da se tako nešto ponovi, rekao je Bećiraj.

Napadač koji je dva puta u ovim kvalifikacijama tresao mreže rivala smatra da ne treba ulaziti u meč sa „osvetničkim“ pristupom.

- Mislim da u fudbalu ne treba tako gledati na stvari, nema osveta, nema dužnika. Treba da uđemo u utakmicu na profesionalan način, kao što smo ušli u svaku do sada, počevši od prve u Rumuniji do ove posljednje protiv Poljske. Sa namjerom da kontrolišemo igru i upišemo pobjedu, dodao je Bećiraj.

Naredni trening naša najbolja selekcija odradiće u četvrtak na Gradskom stadionu u Podgorici u 19:00 časova. Pola sata ranije počinje brifing za predstavnike medija.