Selektor Crne Gore Branko Brnović je bio razočaran ishodom utakmice u Vaduzu. Uprkos velikom broju prilika, naša selekcija nije uspjela da postigne gol, a remi bez golova zakomplikovao je put naše selekcije ka jednom od prva tri mjesta u grupi,

- Nismo se nadali da ćemo ovdje izgubiti bodove. Nismo ni najmanje očekivali ovakav ishid, ali želim da čestitam protivniku na borbenosti i neriješenom rezultatu. Ne dešava se često da na jednom meču imate 25 udaraca na gol i ne postignete ni jedan pogodak. Večeras nas zaista nije htjelo - rekao je Brnović nakon utakmice.

Ubacili ste Vučinića na startu drugog poluvremena. Da li to znači da niste bili zadovoljni igrom napadača u prvom poluvremenu?

- Ne. Bio sam zadovoljan igrom koju smo pokazali. Medjutim, nakon deset stopostotnih šansi koje smo propustili, očekivao sam da će Mirko svojim kvalitetom uspjeti da riješi situacije pred golom protivnika. Ipak, golmani su večeras bili sjajni, kao da brane za Španiju a ne za Lihtenštajn. A ni Mirka nije htio gol.

Da li mislite da je slaba realizacija posledica toga što su vaši igrači, možda, potcijenili protivnika?
Ne bih se složio da smo potcijenili protivnika. Igrali smo dobro, stvorili smo mnogo opasnih akcija za gol, ali su oni bili strpljivi i dobro su se branili. Naročito golmani, koji su bili izuzetno raspoloženi.

Danas ste osvojili samo bod. Da li to znači da ćete u Austriji morati da idete na pobjedu?
Ja bih rekao da smo danas izgubili dva boda, a ne osvojili jedan. Ipak, šta je tu je. Gledamo naprijed. Cilj nam je bio da sa ova dva gostovanja donesemo četiri boda i još to možemo ostvariti ukoliko pobjedimo u Beču. Neće biti lako, ali vjerujem da možemo uspjeti.

Da li mislite da još neka reprezentacija može ispustiti bodove protiv Lihtenštajna?
Mislim da se to ne može dogoditi. Nas danas jednostavno nije htio gol i mislim da se ovakva utakmica više može ponoviti. Volio bih da se varam, ali mislim da ostale reprezentacije ovdje neće ispustiti bodove.