Komisija za bezbjednost FSCG obavještava sve navijače da će kapije Gradskog stadiona za večerašnju utakmicu Crna Gora - Moldavija biti otvorene od 18.45 časova, te iste moli da ne čekaju posljednji trenutak za dolazak na stadion kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Takođe, mole se svi navijači da sportskim navijanjem pomognu reprezentaciji Crne Gore u ostvarenju našeg zajedničkog cilja - plasmana na Evropsko prvenstvo. Kako bi izbjegli kazne Uefe, koje su u ranijem periodu bile izražene zbog nesportskog ponašanja pojednih navijača, mole se svi navijači da ne unose i ne koriste pirotehnička sredstva, nesportske transparente i ne ubacuju bilo kakve predmete u teren.

U duhu fer-pleja i kampanje "Respect", na utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo biće primjenjena nulta tolerancija za vrijeđanje na vjerskoj, rasnoj i političkoj osnovi.

Savez je za ovu priliku, preko zaštitarskih službi i Uprave policije, obezbijedio detaljan pretres svih navijača, kao i video nadzor na stadionu što će stvoriti uslove za lakšu identifikaciju svih lica koja se budu ponašala van zakonskih okvira. Licima u alkoholisanom stanju neće biti dozvoljen ulazak na stadion, bez obzira da li posjeduje ulaznicu, a prema svim onima koji se nesportski budu ponašali biće preduzete rigorozne zakonske mjere.

Komisija za bezbjednost
Predsjednik,
Dragoljub-Dragan Sekulić