Futsal selekcija Crne Gore ponovo je ubjedljivo savladala selekciju San Marina. Ovog puta "sokoli" su bili ubjedljiviji nego u petak, pa su slavili sa čak 13:0.

Za razliku od prvog meča, kada je zbog umora i velike prednosti došlo do opuštanja u samoj završnici utakmice, naša selekcija je ovog puta od početka do kraja kontrolisala igru i rezultat. Selektor Ljesar ponovo je dao šansu svim igračima, a u listu strijelaca su se po dva puta upisali Zeković, Drašković, Mugoša i Jovanović, dok su gol San Marina po jednom pogodili Bajović, Plakalo, Perović, Krivokapić i Gojković.

- Momci su još jednom pokazali veliku ozbiljnost i disciplinu, o čemu svjedoči podatak da danas nismo primili gol. Mladi igrači su potvrdili da imaju veliki potencijal, ali će nam trebati još utakmica kako bi se što bolje uigrali za turnir u Turskoj. Zbog toga planiramo da krajem mjeseca organizujemo još jednu utakmicu, vjerovatno sa nekom od reprezentacija iz okruženja - rekao je pomoćnik selektora Dejan Dapčević.

Crna Gora tako napušta apenine sa dvije pobjede. "Sokoli" su u petak savladali San Marino sa 9:3.



San Marino - Crna Gora 0:13 (0:6)

San Marino - Sportski centar.
Gledalaca: 100.

Strijelci: Zeković 2, Drašković 2, Mugoša 2, Jovanović 2, Bajović, Plakalo, Perović, Krivokapić, Gojković.

Crna Gora: Despotović, Perović, Drašković, Zeković, Gojković. Igrali još: Bajović, Mugoša, Vukčević, Bošković, Jovanović, Krivokapić, Plakalo, Tomović, Vuksanović.