Tuzani iskoristili poraz Budućnosti u 22. kolu Meridianbet 1.CFL…

Novi lider prvoligaškog karavana je Dečić Admiral Bet, koji je savladao Mladost Lob.bet, pa sada ima dva boda više od Budućnosti.

Dečić Admiral bet je slavio na gostovanju Mladosti Lob.bet rezultatom 3:0. U posljednjim trenucima prvog poluvremena Igor Matić pogodio je za vođstvo Tuzana, da bi meč bio definitivno riješen u finišu utakmice. U 87. minutu mrežu rivala zatresao je Matija Božanović, a ubrzo i Oliver Šarkić.

U posljednjem meču 22. kola, Budućnost je na svom terenu poražena od Jezera sa 1:0. Iako su imali nekoliko dobrih šansi, Podgoričani nijesu uspjeli da slome otpor gostiju. Na drugoj strani, Jezero je znalo da iskoristi priliku i to preko Petra Pavlićevića u 63. minutu.

Sutjeska Meridianbet je niz od tri meča bez pobjeda prekinula trijumfom na gotovanju Jedinstvu Franca – 1:0. Gol vrijedan pobjede postigao je Anto Babić nakon nešto više od pola sata igre.

Petrovac i Rudar podijelili su bodove na stadionu ,,Mitar Mićo Goliš“ – 1:1. U završnici prvog dijela Nikola Zvrko je doveo domaćina u vođstvo pogotkom glavom, da bi dvadesetak minuta prije kraja meča Aleksa Golubović postavio konačan rezultat.

Duel Mornara i Arsenala u Baru završen je bez golova.

Rezultati

Petrovac - Rudar 1:1
Zvrko 45' - Golubović 71'

Mornar - Arsenal 0:0

Budućnost - Jezero 0:1
Pavlićević 68'

Jedinstvo Franca - Sutjeska MeridianBet 0:1
Babić 31'

Mladost Lob.Bet - Dečić AdmiralBet 0:3
Matić 45'+3, Božanović 87', Šarkić 88'