DVA PRVOLIGAŠA ZAVRŠILA TAKMIČENJE U OSMINI FINALA KUPA

Revanš utakmice osmine finala Kupa Crne Gore obilježio je poraz Zete u Bijelom Polju, kojim je tim iz Golubovaca završio svoj nastup u ovom takmičenju. Jedinstvo je pred svojim navijačima slavilo sa 2:0, što je bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale s obzirom da je prva utakmica na "Trešnjici" završena neriješeno 2:0.


U osmini finala od daljeg takmičenja oprostio se još jedan prvoligaš - Kom je na Zlatici savladao Mornar sa 1:0, ali to nije bilo dovoljno da se izbjegne eliminacija pošto su Barani prvi meč riješili u svoju korist sa 2:0.

Prošlogodišnji finalsit nisu imali problema - branilac trofeja Mogren je glatko savladao Crvenu stijenu sa 3:0, dok je Budućnost u gostima savladala podmlađeni tim Dečića sa 2:0.


I ostatak prvoligaškog karavana lako je stigao do naredne runde. Petrovac je bio ubjedljiv protiv Otranta i u Ulcinju (3:0), Rudar je izborio rezultat koji mu odgovara protiv Mladosti pod Goricom (1:1), dok je Sutjeska bez problema izašla na kraj sa Cetinjem. U četvrtfinalu će igrati i Lovćen, koji je odigrao neriješeno protiv Jezera (1:1). Cetinjani su na "Obilića poljani" u prvi meč riješili u svoju korist sa 2:0.

REZULTATI

Jezero - Lovćen 1:1
Prva utakmica: 0:2

Dečić - Budućnost 0:2
Prva utakmica: 0:4

Otrant - Petrovac 0:3
Prva utakmica: 0:2

Mladost - Rudar 1:1
Prva utakmica: 1:2

Kom - Mornar 1:0
Prva utakmica: 0:2

Jedinstvo - Zeta 2:0
Prva utakmica: 2:2

Sutjeska - Cetinje 2:0
Prva utakmica: 0:0

Mogren - Crvena stijena 3:0
Prva utakmica: 2:0