Odigrani mečevi posljednjeg kola jesenjeg dijela šampionata u Telekom 1. CFL...

Fudbaleri Sutjeske slavili su na gostovanju Kom Eurozoksu u meču 19. kola Telekom 1. CFL i jesenji dio sezone završili sa 13 bodova više od drugoplasirane Budućnosti. Nikšićani su na Zlatici slavili minimalnu pobjedu zahvaljujući Igoru Ivanoviću koji je mrežu Koma zatresao u 31. minutu susreta. Ekipa Nikole Rakojevića u prvom dijelu sezone upisala je čak 13 pobjeda.

Budućnost je neprijatno iznenadila svoje navijače u posljednjem kolu jeseni i dozvolila Iskri da osvoji sva tri boda na Gradskom stadionu u Podgorici. Pitanje pobjednika riješeno je četiri minuta prije isteka regularnog toga susreta – mrežu Milana Mijatovića zatresao je Boris Došljak.

Pobjedu u gostima ostvarila je i ekipa Zete – Golubovčani su u Tuzima bili bolji od Dečića. Mrežu Tuzana tresli su Nikola Krstović i Aleksandar Stevanović, dok je jedini pogodak za domaće postigao Anđelko Jovanović

Duel Grblja i Petrovca završen je bez pogodaka, dok je u duelu koji je odigran u subotu Rudar savladao Mladost rezultatom 2:0.

U trci za trofej Radija Crne Gore, koji se dodijeljuje najboljem strijelcu Telekom 1. CFL, na polovini sezone prvi je Igor Ivanović – napadač Sutjeske devet puta je tresao mrežu rivala. Pogodak manje u jesenjem dijelu sezone upisao je Nikola Krstović, dok je trećeplasirani Božo Marković sedam puta upisan u listu strijelaca.

Rezultati
Kom Eurozox – Sutjeska 0:1
Ivanović 31'
Budućnost – Iskra 0:1
Došljak 86'
Dečić – Zeta 1:2
Jovanović 62' – N. Krstović 23', Stevanović 71'
Grbalj – Petrovac 0:0

Subota
Rudar – Mladost 2:0