Odigrano 13. kolo Telekom 1.CFL.

Fudbaleri Sutjeske zadržali su osam bodova prednosti u odnosu na Budućnost nakon 13. kola Telekom 1.CFL.

Nikšićani su u derbiju ove runde crnogorskog šampionata savladali Zetu minimalnim rezultatom. Trenutak odluke desio se u 69. minutu, kada je defanzivac Sutjeske Miloš Bakrač zatresao mrežu gostiju iz Golubovaca.

Iako je gubila na poluvremenu utakmice protiv Grblja, Budućnost je došla do ubjedljivog trijumfa - 4:1. Ekipa iz Radanovića na odmor je otišla sa vođstvom od 1:0 koje joj je donio Žarko Korać. Međutim, Podgoričani su u nastavku postigli čak četiri gola. Redom su pogađali Alen Melunović, Miljan Vlaisavljević, Darko Nikač i Milivoje Raičević.

Do tri boda stigao je i Kom Eurozox, koji je na svom terenu bio bolji od Mladosti - 2:1. Vođstvo timu sa Zlatice donio je Stefan Milošević u 20. minutu, dok je prednost udvostručio Radoš Dedić u 47. Sve što su igrači Mladosti uspjeli da urade u drugom dijelu meča je pogodak Stefana Bukorca u 55. minutu.

U preostala dva meča 13. kola nije bilo ni pobjednika ni golova. Iskra je na svom terenu remizirala protiv Petrovca, a isti rezultat viđen je i u Tuzima, u duelu Dečića i Rudara.  

Rezultati
Sutjeska - Zeta 1:0
(Bakrač 69')
Budućnost - Grbalj 4:1
(Melunović 47', Vlaisavljević 58', Nikač 74', Raičević 82' - Korać 31')
Kom Eurozox - Mladost 2:1
(Milošević 20', Dedić 47' - Bukorac 55')
Iskra - Petrovac 0:0
Dečić - Rudar 0:0