Odigrana četiri meča u okviru 12. kola Telekom 1.CFL

Fudbaleri Sutjeske savladali su Iskru u Danilovgradu (1:0) i tako došli na devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Budućnost, koja svoj meč 12. kola igra sjutra protiv Mladosti. Do četvrte uzastopne pobjede Nikšićane je doveo Igor Ivanović, pogotkom iz jedanaesterca u 65. minutu meča.

Najviše golova viđeno je u duelu Zete i Kom Eurozoxa, čak šest - 4:2. Gosti su na ,,Trešnjici“ prvi put poveli već u šest minutu, golom Stefana Miloševića iz jedanaesterca, da bi izjednaćenje domaćinu donio Nikola Krstović u 11. Novo vođstvo ekipi sa Zlatice donio je Radoš Dedić pet minuta kasnije. Do kraja prvog dijela mrežu gostiju tresli su Aleksandar Kovačević i još jednom Krstović. U nastavku je konačan rezultat postavio Krstović, koji je u 61. minutu kompletirao het-trik.

Preostala dva meča današnjeg programa završena su bez pobjednika. U duelu Petrovca i Rudara nije bilo golova, dok su Grbalj i Dečić postigli po jedan - 1:1. Gosti su poveli preko Save Gardaševića u 73, izjednačenje Grblju donio je Ivan Vuković u 86. minutu.

Rezultati
Zeta - Kom Eurozox 4:2
Krstović 11', 28', 61', Stevanović 18' - Milošević 6'(penal), Dedić 16'
Grbalj - Dečić 1:1
Vuković 86'(penal) - Gardašević 73'
Petrovac - Rudar 0:0
Iskra - Sutjeska 0:1
Ivanović 64'(penal)

Nedjelja
13.00 - Mladost - Budućnost