Nakon 11. odigranih kola u Telekom 1. CFL ekipa Sutjeske drži prvo mjesto na tabeli sa šest bodova više u odnosu na Budućnost...

Sutjeska je nastavila niz pobjeda u odmjeravanju snaga sa poslednjeplasiranim Petrovcem. Nikšićani su pred svojim navijačima već do poluvremena, zahvaljujući Branislavu Jankoviću i Bojanu Božoviću, došli do ubjedljive prednosti, da bi u nastavku Igor Ivanović ovjerio pobjedu ekipe Nikole Rakojevića.

Novim trijumfom tim iz Nikšića sačuvao je šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Budućnost koja je večeras u derbiju sa Zetom u foto-finišu došla do tri boda.

Mitrović je u 19. minutu donio prednost Budućnosti koju su izabranici Dragana Kažića čuvali sve do sudijske nadoknade vremena u drugom poluvremenu. U prvom minutu nadoknade Nikola Krstović je donio izjednačenje gostima iz Golubovaca, da bi dva minuta kasnije Ilija Tučević pogodio za veliko slavlje domaćih.

U sudijskoj nadoknadi vremena odlučen je i duel Kom Eurozoksa i Iskre. Bodovi su ostali na Zlatici zahvaljujući Otaniju koji je mrežu Danilovgrađana zatresao u dva minuta nakon isteka regularnog toka susreta.

Grbalj je slavio minimalan trijumf na gostovanju Rudaru. Bodove trikolorima donio je Ćetko Manojlović pogotokm u desetom minutu susreta. 

Podjela bodova viđena je u odmjeravanju snaga Dečića i Mladosti. Domaći su prvi pronašli put do mreže protivnika – u 57. minutu Vulaj se upisao u listu strijelaca. Samo sedam minuta kasnije gosti su došli do izjednačenja i boda preko Marka Ćetkovića.

Rezultati
Dečić – Mladost 1:1
Vulaj 57' – Ćetković 64'
Sutjeska – Petrovac 3:0
Janković 19', Božović 31', Ivanović 64'
Kom Eurozox – Iskra 1:0
Otani 90'+2'
Rudar – Grbalj 0:1
Manojlović 10'
Budućnost – Zeta 2:1
Mitrović 19', Tučević 90'+4' – N. Krstović 90'+1'