Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je spisak igrača koji će nastupiti na memorijalnom tunriru „Stevan Ćele Vilotić“.

Naša selekcija imaće priliku da odmjeri snage sa vršnjacima iz Izraela i Mađarske u grupnoj fazi memorijala koji se održava u Subotici. U prvom kolu, koje se igra 31. avgusta, Miljenovićevi izabranici će odmjeriti snage sa Izraelcima, dok će dan kasnije odigrati meč sa Mađarima.

U zavisnosti od rezultata mečeva u grupnoj fazi naši omladinci će u meču za plasman, koji se igra 4. septembra, odmjeriti snage sa Srbijom, Škotskom ili Ukrajinom.

Na spisku selektora Miljenovića nalazi se 20 igrača – Maksim Milović (Voždovac, Srbija), Krsto Ljubanović (Slavija Prag, Češka); odbrana: Radule Krulanović (Sutjeska), Bojan Roganović, Stefan Milić, Nikola Kumburović (Budućnost), Zvonko Ceklić (Zeta), Jovan Jablan (Mladost); vezni red: Ilija Vukotić (Setubal, Portugal), Vladan Bubanja, Aleksa Marušić, Radovan Bećirović (Sutjeska), Vasilije Terzić (Budućnost), Eniks Kriještorac (Jedinstvo), Božidar Bujiša (Lovćen), Miloš Zečević (Rudar), Mirza Hot (Ibar); napad: Igor Vukčević (Budućnost), Pavle Krstović (Zeta), Sergej Grubač (APOEL, Kipar).